hits
4

Parkeringstrøbbel!

  • Skrevet 02.03.2016 klokka 13:19
  • Kategori: Blogg


Får du èn bot til nå så får du ta bussen!

  

Hjelpes. Han kan da ikke mene det? Skulle jeg måtte ta buss? Tre parkeringsbøter kan da neppe være nok til å true med offentlig transport. Makan! 

Parkering er ganske vrient til tider. Det er rette streker man skal ha bilen innenfor, uforståelige skilt man må ta hensyn til, ja også har vi lukeparkering da. Rett og slett en umulighet!

Den første gangen jeg skulle parkere var på landbrukskolen jeg gikk på. Ja, jeg har gått på landbrukskole, men det er nå et fortrengt kapittel. Der skulle man lære å kjøre traktor. Spør meg ikke hvorfor, men de sa vi var nødt til og forsøke iallefall!. Det gikk som det måtte. Jeg skulle parkere traktoren opp på låvebrua med henger. Altså rygge opp der. Jeg var helt uforberedt på å kjøre traktor denne dagen og hadde etter mye overtalelse gått med på å delta i fjøsstelltimen. I den anledning hadde jeg tatt fram skotøy som var så nærme de andres som mulig. De hadde støvler, og jeg hadde Dr.Martens sølvstøvstøveletter med snøring foran. De var smashing. Dette var jo før Hunter og Ilse Jacobsen, ellers så hadde nok jeg hatt støvler også. Jeg rattet og giret, lo og ristet på hodet inne i traktor huset. Tråkket hardt på gassen og det sa pang kræsj og fres etterfulgt av lærerens f&-(@a-#(en!!!ihe@#lv#$%&)ete!!!ect.Traktor hengeren hang på en morsom måte med hjulene utenfor brua og det gjorde geipen til læreren også. 

Etter dette har jeg fått bil-lappen og som en del av treningen skulle man tro parkering var ett av punktene. Men det må være i byene, jeg tok lappen på Tynset og der var det ikke noe lukeparkeringsopplegg. Dette fikk jeg kjenne på for bare tre år tilbake da jeg hadde en viktig Champagne lunsj i Oslo. Det var vel helst en forretningslunsj eller, de glir jo ofte i hverandre de lunsj møtene der. Endte opp med å ikke huske resultatet iallefall. I min da splitter nye BMW kom jeg kjørende til Oslo by. Jeg fant en ledig parkeringsplass nær slottet, det syns jeg sømmet seg for en prinsesse wannabe som meg selv. Jeg rygget og giret og gasset og ja brukte alle bilens funksjoner for å klare denne vriene lukeparkeringen. Plutselig ser jeg en fyr komme løpende ut av det store forretningsbygget over veien. Han slafset på en is og ropte : - Hei du der som prøver og parkere, jeg kommer å hjelper deg! Han styrtet over veien som om gull skulle skinne i solen på min side. Jeg ble selvsagt glad for at menn i Oslo er så gentlemen. Han slafset på isen sin og jeg bemerket beskjedent at det ikke var lov med is i den nye bmwen min. Han så smilende på meg og sa: Det er ikke isen som utgjør noen trussel,.. du skjønner jeg eier bilen bak deg, og turte ikke sitte å se på lengre. 

  

Vel, flere lukeparkeringer og andre parkeringer etter kan jeg si meg enig i at ikke alle parkeringene har vært innafor. Jeg kan godt forstå svenskens frustrasjon da han i går måtte klage på tre parkeringsbøter jeg hadde tatt med hjem. Men å true med bussen da, det får være måte på!;-)

For øyeblikket står bilen trygt parkert på gårdsplassen,men det er bare til i ettermiddag da jeg skal ut og øve på parkering igjen:-)

Øvelse gjør mester, jeg drar ut å tester.

#bmw #parkering #kvinnfolkbakrattet

4 kommentarer

02.03.2016 kl.13:41

Jeg fikk også bot i går :( 760 kr.. I motsetning til svensken, så sa samboeren at han kunne betale den for meg ♡♡

Norwegianhousewife

02.03.2016 kl.13:46

Anonym: Kjedelige greier. Svensken er økonomisjef her i huset og nettopp fordi han betaler alt reagerte han litt når drt var blitt tre bøter;-). Han ønsket nok at vi skulle kunne bruke pengene på noe mere fornuftig en parkeringsbøter.Knis:-)

frodith

02.03.2016 kl.16:06

Ja, viktig å øve, da får du nok til :-) Men ja.. Litt dårlig gjort å true med offentlig transport :-D

Norwegianhousewife

02.03.2016 kl.16:28

Takk for støtten @frodith. Jeg elsker å kunne kjøre bil selv. Hoho.. La oss håpe han ikke gjør alvor av det;-)

Skriv en ny kommentar

En humor blogg fra et bokstavsbarns perspektiv. #adhd Følg meg på Insta: norwegianhousewife1 eller på snap: frklamo


Siste fra instagram

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av RRH Webdesign